ЛКСП «Лисичанськводоканал» придбано комбіновану машину з мулососним і каналопромивочним обладнанням

 До тепер стан комунального автомобільного транспорту ЛКСП «Лисичанськовдоканал» не давав змогу оперативно реагувати та вирішувати проблеми з очищення та відкачки рідких відходів у містах Лисичанськ, Новодружеськ та Привілля. Це тягнуло за собою погіршення санітарно-епідеміологічного та екологічного стану в наших містах.

Сьогодні, 3 грудня, керівник військово-цивільної адміністрації м. Лисичанськ Олександр Заїка оглянув придбану для ЛКСП «Лисичанськводоканал» комбіновану машину з мулососним і каналопромивочним обладнанням. Спецавтомобіль було придбано з метою надання безперебійних, своєчасних та якісних послуг з водовідведення, забезпечення та підвищення екологічної безпеки.

 

 Комбінована машина з мулососним і каналопромивочним обладнанням призначена для санітарно-профілактичного очищення вигрібних ям, колодязів та трубопроводів міської зливової каналізації від мулу, ґрунтових наносів та інших забруднень, а також ліквідації аварійних ситуацій засмічення в них.

Зазначимо, що проєкт реалізовано в рамках Регіональної Програми та переліку заходів, що фінансуються за рахунок коштів охорони навколишнього середовища.