У Лисичанську розглянули детальний план для індивідуальної житлової забудови частини території в межах вулиць 9-го Травня та К. Маркса

З метою реалізації державної політики у сфері соціального захисту учасників антитерористичної операції та інших осіб, сьогодні, 19 серпня, у Лисичанську відбулись громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації: детальний план для індивідуальної житлової забудови частини території в межах вул. 9-го Травня та К. Маркса міста Лисичанськ.

У обговоренні містобудівної документації взяли участь начальник управління будівництва та архітектури Світлана Земляна, головний архітектор міста Олена Олейніченко, розробник проєкту, головний архітектор приватної науково-виробничої комерційної фірми «ТЕХНОСЕРВІС» Ірина Медяник, голова громадської організації «Луганська обласна спілка учасників бойових дій «Ветерани АТО Луганщини» Артем Коваленко та мешканці міста.

Розробник проєкту Ірина Медяник презентувала проєктні рішення детального плану території спрямовані на пошук оптимального варіанту забудови 28,33 га із земель запасу міста, відведених під індивідуальне житлове будівництво для 163 сімей. Детально зупинившись на питаннях екології, водопостачання та водовідведення, електро- та газопостачання, дорожньої інфраструктури, пожежної безпеки тощо.

«На території передбачається розміщення майданчика для тимчасового зберігання транспорту, стоянки велосипедів, дитячого майданчика, зони відпочинку дорослого населення, спортивних майданчиків, площадки для вигулу домашніх тварин», — зазначила головний архітектор міста Олена Олейніченко.

Під час обговорень порушувались питання щодо забезпечення закладом дошкільної освіти, встановлення альтернативних джерел енергії та розвитку інфраструктури району.

Нагадаємо, що всі свої пропозиції можна подати до Управління будівництва та архітектури за адресою: м. Лисичанськ, вул. Сєвєродонецька, 62.

З документацією детального плану для індивідуальної житлової забудови частини території в межах вул. 9-го Травня та К. Маркса міста Лисичанськ можна ознайомитись за наступним посиланням http://lis.gov.ua/gradostroitelnaya-dokumentatsiya/obshchestvennye-slushaniya/23785-19-serpnya-gromadski-slukhannya-shchodo-vrakhuvannya-gromadskikh-interesiv-pid-chas-rozroblennya-mistobudivnoji-dokumentatsiji-detalnij-plan-dlya-individualnoji-zhitlovoji-zabudovi-chastini-teritoriji-v-mezhakh-vul-9-go-travnya-ta-k-marksa-mista-lisichans.html