У Лисичанську пройшов урочистий захід до Дня молоді

Сьогодні, 26 травня, на базі культурно-оздоровчого комплексу «Стадіон «Шахтар» відбувся урочистий захід до Дня молоді.

У заході взяли участь міський голова Сергій Шилін та його заступник Ігор Ганьшин, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Ніна Нецвєт, молоді активісти Лисичанська.

Очільник міста Сергій Шилін привітав присутніх зі святом та побажав злагоди та миру, здоров’я та щастя, любові та сімейного благополуччя, здійснення надій і досягнення поставлених цілей, невичерпної енергії та оптимізму.

«Шановна молодь! Саме вам творити майбутнє. Сподіваюсь, впевненість та наполегливість, сміливість та переконання допоможе досягти вам гідних результатів на благо нашого рідного міста», — підкреслив міський голова.

Окрім того, Сергій Іванович вручив 32-м молодим найактивнішим студентам, представникам освіти, культури, спорту, охорони здоров’я, державних органів влади та органів місцевого самоврядування, підприємств різних форм власності Подяки Лисичанською міської ради та подарунки за високі досягнення у професійній діяльності, сумлінне виконання посадових обов’язків, ініціативність, активну громадську позицію та сприяння розвитку молодіжного простору.

Також молодь привітали вокальними номерами співробітники Палацу культури «Діамант».