ЦНАП розсуває межі!

Минулої п’ятниці, 12 червня, в житті Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) у м. Лисичанську відбулася чергова урочиста подія — відкрито нове додаткове приміщення, в якому розмістився тренінговий простір для навчання персоналу ЦНАП і громадян та бек-офіс ЦНАП! Захід проведено за сприяння Проекту «Реформа управління на сході України ІІ» з одночасною он-лайн трансляцією в межах його фінальної зустрічі з партнерами #RAPTOM_I_DO_KINTSЯ. В урочистостях взяли участь міський голова Сергій Шилін, перший заступник міського голови Андрій Шальнєв, начальник управління адміністративних послуг міської ради Олена Литвинюк та заступник начальника управління — начальник відділу сприяння розвитку та підтримки підприємництва управління інвестиційної діяльності, підприємництва та цінової політики Департаменту економічного розвитку, зовнішньоекономічної діяльності Луганської обласної державної адміністрації Наталія Коломицева.

ЦНАП довго чекав на сьогоднішню подію!

«Об’єднуватися разом — початок, бути разом — прогрес, працювати разом — успіх», — говорив Генрі Форд. Так ось, успіх, досягнутий ЦНАП у м. Лисичанськ в останні роки — це результат кропіткої спільної роботи, постійної взаємодії з фахівцями Проекту. І подібна урочиста подія — яскраве тому підтвердження. Додаткове приміщення для ЦНАП було придбано за кошти міського бюджету, а завдяки партнерам — відремонтовано, оснащено необхідною сучасною технікою, меблями. Серед традиційного обладнання гідне місце посідає нова українська розробка, яка чудово доповнює навчальний процес новими технологічними елементами, дозволяючи використовувати інтерактивні додатки та онлайн-ресурси — комплекс Camtouch!«, — зауважила начальник управління адміністративних послуг міської ради Олена Литвинюк.

Окрім того, Олена Олександрівна підкреслила: «Тут є все для того, щоб адміністратори мали би змогу оперативно удосконалювати свої професійні навички. Сподіваємося, тренінговий простір стане прекрасним майданчиком для проведення тренінгів, обміну досвідом та напрацюваннями, семінарів, вебінарів, як для працівників центрів надання адміністративних послуг, так і для громадян, бізнес середовища, благодійних та громадських організацій тощо».

Міський голова Сергій Шилін наголосив: «ЦНАП створений за ініціативою і сприяння керівництва міста, але втілення ідей у життя було б неможливим без методичної, а головне, матеріальної підтримки надійного партнера — німецької федеральної компанії Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини в рамках реалізації Проєкту „Реформа управління на сході України ІІ“. Співпраця триває з 2013 року і дотепер».

Сергій Іванович подякував Проєкту за креативні ідеї, гарний настрій і чітку роботу та підкреслив сподівання на те, що в подальшому ЦНАП зуміє зберегти і продовжити ці надбання для досягнення нових вершин та втілення у життя нових амбітних планів.

В новому приміщенні розмістився бек-офіс ЦНАП та CALL — центр, який розвантажить адміністраторів на рецепції, а суб’єкти звернення зможуть отримувати необхідну інформацію ще на більш високому рівні. Для більш зручного формату спілкування адміністраторів із заявниками за сприяння Проєкту «Реформа управління на сході України ІІ» був розроблений та протестований чат-бот ЦНАП, який дозволить розвантажити оператора. За допомогою бота можна отримати інформацію про ЦНАП (години прийому, місцезнаходження), отримати консультацію (найбільш популярні питання), відстежити стан готовності послуги, оцінити роботу ЦНАП.

Після перерізання стрічки та урочистостей учасники заходу оглянули відремонтовані приміщення та їх сучасне оснащення.