У Лисичанську обговорили створення єдиного міського веб-порталу "Лисичанськ - Smart City"

Вчора, 25 лютого, у Лисичанську обговорили створення єдиного міського веб-порталу «Лисичанськ — Smart City».

В обговоренні взяли участь міський голова Сергій Шилін та керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Олександр Савченко, начальник відділу з питань внутрішньої політики, зв’язку з громадськістю та ЗМІ Олена Романюк і начальник та головний спеціаліст відділу комп’ютерного забезпечення Олена Ракова і Дмитро Негодов та представники постійного надійного партнеру міста — Проекту «Демократичне врядування в Східній Україні» (DG-East), який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) менеджер з виконання проектів Олександр Войтович і фахівець з інформаційно-комунікаційних технологій Віктор Курдюков.

Під час зустрічі присутні обговорили етапи впровадження проекту по створенню веб-порталу, його загальну концепцію, основні компоненти, направленні на реалізацію прозорості, доступності, громадської участі та рівного доступу для різних верств населення тощо.

За підсумками обговорення було досягнуто певних домовленостей. Зокрема, створення робочої групи з розробки проекту із залученням фахових спеціалістів

Зазначимо, що наступне обговорення проекту створення єдиного міського веб-порталу «Лисичанськ — Smart City» відбудеться вже наступного тижня.