Зустріч поколінь «Захисникам України присвячується»

 Під такою назвою вчора, 13 лютого, напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, у Центрі позашкільної роботи зі школярами та молоддю відбулась зустріч молоді з учасниками бойових дій ХХ-ХХІ століття:

- учасником Другої Світової війни Миколою Степановичем Прошукало;

- учасником бойових дій в Афганістані, членом спілки ветеранів Афганістану Сергієм Горбенком;

 

- старшим солдатом, гранатометником першого відділення взводу охорони Лисичанського міського військового комісаріату Денисом Горбенком;

- старшим солдатом 57 бригади, учасником бойових дій у зоні АТО, членом громадської організації «Ветерани АТО Луганщини» Валерієм Лимарем;

- капітаном, бойцем батальйону спецпризначення «Айдар», членом громадської організації «Ветерани АТО Луганщини» Ігорем Барабашем.

Спогади гостей про Афганістан, про Другу Світову війну та війну на Донбасі донесли до юних сердець, що найстрашніше і найбезглуздіше у світі — це війна.

Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам’ять загиблих у Другій світовій війні, загиблих в Афганістані та інших локальних війнах, а також героїв антитерористичної операції, які віддали власне життя, захищаючи територіальну цілісність нашої держави. Патріотизм, відповідальність, безмежна любов до України — ці високі почуття притаманні нашим незламним героям сьогодення.

Протягом заходу лунали пісні у виконанні вихованців позашкільного закладу. А наприкінці зустрічі гості тематичного заходу отримали пам’ятні подарунки від відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради.

Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради