У Лисичанську вітали працівників освіти

Цієї неділі своє свято відзначатимуть представники однієї з найбільш необхідних і важливих професій — працівники освіти. Робота вчителя — це висока відповідальність, тому що саме вони формують в дітях уявлення про світ, прищеплюють їм кращі людські якості, є для своїх вихованців другом і наставником.

Вчора, 3 жовтня, напередодні свята, для працівників освіти Лисичанська відбувся святковий концерт у Центрі позашкільної роботи зі школярами та молоддю.

Вчителі приймали вітання від міського голови Сергія Шиліна, секретаря міської ради Едуарда Щеглакова, начальника відділу освіти Тетяни Худоби, голови Лисичанського міськкому профспілки працівників освіти Миколи Сосніна.

Міський голова Сергій Шилін побажав всім працівникам освіти міцного здоров’я, миру, добра, любові та сімейного затишку та зазначив, що педагоги це саме ті люди, які вкладають у дітей душу та серце, разом з найпотрібнішими знаннями віддають дітям часточку свого тепла та любові.

«Ваші учні — це майбутнє України, вони будуть творити майбутню історію нашої держави, стануть спеціалістами в різних галузях та завжди з великим задоволенням будуть згадувати роки свого навчання та своїх вчителів», — підкреслив Сергій Іванович.

За багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління міський голова вручив:

— Грамоти виконавчого комітету Лисичанської міської ради:

Наталії Лагдан — головному спеціалісті відділу освіти;

Ірині Грушевській — методисту Лисичанського методичного центру;

Валентині Дерко — вчителю курсу «Захист Вітчизни» Лисичанського багатопрофільного ліцею;

— Подяки виконавчого комітету Лисичанської міської ради:

Світлані Пономарьовій — вчителю математики Лисичанського багатопрофільного ліцею;

Поліні Василезі — заступнику директора з навчально-виховної роботи Лисичанської багатопрофільної гімназії;

Сергію Ломакіну — вчителю трудового навчання Лисичанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 14;

Олені Дуфнік — заступнику директора з навчально-виховної роботи КЗ «Лисичанська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 27»;

Інні Федосєєвій — заступнику директора з навчально-виховної роботи КЗ «Лисичанська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 27»;

Олені Свиридоненко — заступнику директора з господарчої роботи Лисичанської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 27;

Наталії Базооці — педагогу-організатору Лисичанської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 29;

Олені Януш — вихователю Лисичанського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 14 «Теремок»;

Алісі Кошовій — вихователю Лисичанського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 5 «Усмішка»;

Оксані Саприкіній — вихователю-методисту Лисичанського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 3 «Дюймовочка»;

Тетяні Морєвій — помічнику вихователя Лисичанського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 9 «Червона шапочка».

Секретар міської ради Едуард Щеглаков подякував педагогам за те, що обрана професія є для кожного з них покликанням та справою всього життя.

«Ви ті люди, які обрали для себе незвичайний життєвий шлях, бо у вас немає нормованого робочого дня, немає норм праці, які можна виміряти одиницями, але в вашій справі є професіоналізм, високий рівень відповідальності та безмежна любов до дітей», — відзначив Едуард Іванович та вручив педагогам відзнаки Міністерства освіти і науки України, Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації, Луганського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Начальник відділу освіти Тетяна Худоба привітала колег зі святом, подякувала всім за плідну працю на освітянській ниві, розповіла про процес реформування освіти, який зараз триває та вручила Грамоти відділу освіти Лисичанської міської ради.

Від Лисичанського міськкому профспілки працівників освіти з привітаннями виступив голова Микола Соснін та нагородив Грамотами та цінними призами переможців щорічної педагогічної спартакіади.

Після офіційної частини на присутніх чекала театральна постановка «Велика перерва». Зі сцени лунали гучні музичні подарунки від солістів палаців культури нашого міста та запальні танцювальні номери.

Фото у фотогалереї (37 шт.)