З Днем молоді!

Молодість — особлива пора в житті людини, час становлення особистості, час мрій і надій, пошуку свого життєвого шляху, бажання діяти, дивувати світ своїми сміливими ідеями і досягненнями.

Шановна молодь! Зараз перед вами лежать сотні доріг до успіху, відкриттів, любові і щастя. Нехай кожен з вас вибере свою. Нехай вона буде творчою і плідною, оскільки від успішної самореалізації кожної молодої людини залежить успішне майбутнє суспільства в цілому. Сучасні, освічені та креативні, ви — сьогодення і майбутнє нашого міста і нашої країни. Ваша невичерпна енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у виробництві і бізнесі, в науці, спорті, мистецтві, громадській та політичній діяльності. Сьогодні, як ніколи, нашій країні потрібні ваші успіхи, ваша віра в майбутнє і прагнення до кращого. Потрібні саме ті якості, які притаманні молодості і молодим.

Від щирого серця вітаємо молодь з чудовим святом! Бажаємо міцного здоров’я і любові, миру і щастя, здійснення самих добрих надій і досягнення поставлених цілей, невичерпної енергії та оптимізму! Нехай прекрасний стан молодості не покидає вас протягом усього життя!

Лисичанський міський голова Сергій Шилін,

Лисичанська міська рада та її виконавчий комітет