На площі Перемоги до дня Конституції України пройшов святковий захід

Вчора, 28 червня, на площі Перемоги до дня Конституції України пройшов святковий захід.

До уваги лисичан були представлені цікаві розваги та концертна програма.

Свято почалося молодіжним флеш-мобом. Учасники заходу обсипалися різнокольоровими фарбами та танцювали танок під запальну музику. А у фіналі — хлопці здійняли в повітря шашки з символічними жовтим та синім кольорами.

З задоволенням діти взяли участь в уже традиційних розвагах: малювали, ліпили з тіста, плели патріотичні браслети, власноруч створювали жовто-блакитні прапорці. Долучилися до розваги й дорослі. Разом з малечою вони писали на стенді побажання для рідної неньки-України.

Майстри декоративно-ужиткового мистецтва запропонували всім присутнім власноруч зроблені вироби, де всі охочі могли переглянути або ж придбати собі щось цікаве.

Святковий концерт за участю маленьких та дорослих вокалістів, а також ансамблів в національних вбраннях виконували чудові українські пісні. Танцювальні колективи запропонували цікаві, жваві хореографічні композиції.

З привітанням з 23-ю річницею Конституції України до лисичан звернувся міський голова Сергій Шилін. Сергій Іванович побажав всім мирного неба, щастя, добробуту в кожній оселі та зазначив: «Дуже хочеться бачити на цій площі як умога більше посмішок, позитиву, як умога більше дитячих облич. Адже діти — це найдорожче і ми, дорослі, маємо зробити все заради щасливого дитинства та впевненого майбутнього наших дітей».

Таким приємним та цікавим був святковий вечір на головній площі міста.

Фото у фотогалереї (35 шт.)