Як святкували Міжнародний день захисту дітей у Лисичанську

Святкування Міжнародного дня захисту дітей в суботу, 1 червня, продовжилося концертно-розважальною програмою «Baby Boom» у сквері Ювілейний та у парку атракціонів «Максим-парк».

Дітлахи із задоволенням брали участь у цікавих майстер-класах з розфарбовування фігурок із солоного тіста, розмальовували персонажі з мультфільмів, плели браслети, створювали пісочну анімацію, грали та танцювали разом з куклами-велетнями. Усім бажаючим малювали усілякий аквагрим. І все це під звуки концертної програми, яка цього дня була наповнена виключно дитячими вокальними і танцювальними номерами колективів художньої самодіяльності палаців культури міста, вихованців шкіл мистецтв та міської ДЮСШ.

Також у сквері Ювілейний працювала виставка-продаж різноманітних виробів майстрів декоративно-ужиткового мистецтва та робіт вихованців Лисичанського центру науково-технічної творчості.

Тож кожен відвідувач цього дня знайшов собі розвагу до душі. А дружня атмосфера та позитивні емоції надали заряд бадьорості до кінця дня.

Фото у фотогалереї (24 шт.)