Світ дитинства...

Спекотного сонячного ранку минулої суботи — у Міжнародний день захисту дітей — на площі біля Центру позашкільної роботи зі школярами та молоддю зібралися дітлахи разом батьками.

Виступи дитячих колективів, конкурс малюнків на асфальті, танцювальний флеш-моб, а в завершенні дискотека — все це містила в собі програма, яку гостям свята подарували вихованці позашкільного закладу.

Дітлахи із задоволенням брали участь в іграх, конкурсах, милувалися хореографічними та вокальними номерами. Яскраве і барвисте свято, зігріте дитячим сміхом і радісними посмішками, подарувало присутнім заряд позитивних емоцій.

Привітати дітлахів завітали й міський голова Сергій Шилін та його заступник Ігор Ганьшин, головний спеціаліст відділу освіти Людмила Бондаренко і співробітники Лисичанського міського управління ГУ ДСНС у Луганській області.

Сергій Шилін у цей святковий день побажав присутнім здоров’я, щастя і успіху та наголосив: «Найважливіша батьківська справа — це любов до своїх дітей, намагання зробити їх дитинство яскравим і незабутнім, адже з таких дітей виростуть щасливі дорослі, що будуть поважати маму й тата. А усе те добро, що заклали батьки в дитинстві, неодмінно повернеться до них сторицею».

Яскраві, різнокольорові кульки, улюблені усіма дітлахами мильні бульбашки, крейда, розмальовки та олівці — такі сувеніри від міського голови Сергія Шиліна отримали дітлахи.

Фото у фотогалереї (36 шт.)