Шановні військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України!

Від щирого серця вітаємо вас з Днем Збройних Сил України, святом кожного, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини, охороняє її кордони, оберігає мир та спокій народу.

Любов до Батьківщини, готовність до самопожертви, вірність військовій присязі, доблесть українських солдатів і офіцерів — запорука миру, спокою та щасливого майбутнього на рідній землі.

Щиро дякуємо тим, хто захищав нашу державу, хто стоїть на варті рідної землі сьогодні, і тим, хто в майбутньому виконуватиме цей святий обов’язок. Низький уклін ветеранам, чий досвід військової справи є справді безцінним! Нехай любов до України та людська повага надихають вас на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові.

Висловлюємо подяку громаді нашого міста, всім небайдужим за підтримку наших захисників, адже без неї вкрай складно було б виконувати бойові завдання.

Бажаємо вам, шановні військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України, щоб кожен день вашої служби був гарантом миру і добра в країні, без поразок і втрат, без воєн і битв, а канонади звучали тільки під час святкових салютів. Нехай доля дарує вам міцне здоров’я, щасливе особисте життя, сталеву витримку, надійних товаришів по службі.

Ми щиро віримо, що наше щасливе, спокійне і мирне майбутнє в надійних руках.

Міський голова Сергій Шилін,

Лисичанська міська рада та її виконавчий комітет