У Лисичанську відбулись урочисті проводи призовників до лав Збройних Сил України

Сьогодні, 8 жовтня, в Палаці культури «Діамант» відбулись урочисті проводи призовників до лав Збройних Сил України. Черговий осінній призов 2018 року для проходження строкової військової служби прикликав 9 юнаків з нашого міста та 8 — з Попаснянського району.

Урочистими композиціями зустрічав майбутніх захисників України народний духовий оркестр ім. Ф.І. Титаренко під керівництвом Сергія Титаренко.

Привітати хлопців з початком нового етапу життя прийшли заступник Лисичанського міського голови, голова міської призовної комісії Ігор Ганьшин, заступник голови Попаснянської райдержадміністрації Карина Кошелєва, заступник військового комісара, майор Дмитро Косенко та представники Лисичанського міського військового комісаріату, батьки призовників та мешканці міста.

Звертаючись до призовників Ігор Ганьшин зазначив: «Служба є відповідальною і почесною місією. Це перше найважче випробування у вашому житті, випробування на зрілість, мужність, твердість характеру. Нехай той час, який ви проведете на службі, не пройде для вас марно!». Також Ігор Іванович побажав хлопцям здоров’я, успіхів та гідного проходження перевірки армією.

До привітань Ігоря Ганьшина приєднались Карина Кошелєва та Дмитро Косенко, а капелан отець Кирило благословив на легку службу кожного хлопця. Від Лисичанської міської ради і Попаснянської райдержадміністрації майбутнім солдатам були вручені сувеніри.

Від імені всіх призовників зі словами вдячності виступив Олександр Зубарев та підкреслив, що вони будуть гідно нести службу.

Протягом всього заходу слова доброго напуття, вокальні та хореографічні композиції лунали на адресу призовників від творчого колективу та вихованців Палацу культури «Діамант».

Успіхів вам та бездоганної служби, шановні призовники!

Будьте гідними синами своєї Батьківщини!