У Лисичанську відбувся мітинг пам'яті загиблих правоохоронців

Сьогодні, 22 серпня, біля Лисичанського відділу поліції Головного управління Національної поліції (ГУНП) в Луганській області пройшов мітинг, присвячений Всеукраїнському дню пам’яті правоохоронців, які загинули при виконанні службових обов’язків.

Заради спокою та безпеки мирних громадян, герої-правоохоронці заплатили найбільшу ціну — віддали власне життя. Вшанувати пам’ять захисників порядку та миру в нашій країні зібралися міський голова Сергій Шилін, керуючий справами Олександр Савченко, керівництво та співробітники Лисичанського відділу поліції ГУНП в Луганській області та Лисичанського міського управління ГУ ДСНС України у Луганській області, близькі та друзі загиблих, мешканці міста.

Сергій Шилін від імені Лисичанської міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто висловив слова глибокої скорботи рідним та близьким загиблих: Віталія Петренка, Миколи Коваленка, Андрія Карлова, Олега Смутка, Віктора Сороки та Сергія Карасьова.

Також на заході виступили депутат Лисичанської міської ради Віталій Шведов, начальник Лисичанського відділу поліції ГУНП в Луганській області підполковник поліції Андрій Корольов та родичі загиблих.

Присутні вшанували пам’ять загиблих правоохоронців хвилиною мовчання та поклали траурні квіти.