Свято Дня Конституції України на площі Перемоги (фоторепортаж)

Вчора, 28 червня, святковою концертною програмою на площі Перемоги відзначили 22 річницю прийняття Основного Закону України. Трохи похмура погода та дощ, що пройшов за кілька годин до свята, не злякали лисичан — вони з задоволенням відвідали центральну площу міста, щоб подивитися концерт та взяти участь у цікавих розвагах.

Особливо багато різноманітних майстер-класів та ігор чекало цього вечора на малечу. Діти із захопленням ліпили з тіста різноманітні фігурки, розмальовували фарбами заготовки у формі сердець, плели браслети патріотичних кольорів, вчилися робити квіти з паперу та зайчиків на палець з тканини. Окрім того, дітлахи в ігровій зоні разом з забавними міньйонами бавилися з м’ячем, проходили «тунель» та надували мильні бульбашки, а також малювали на асфальті і на мольберті з українською тематикою.

Тим часом школярі грали в уже звичні для міського свята забави: ловили на гачок рибку та вареники, розкладували хрестики-нулики.

Усі охочі мали змогу зроби фото біля патріотичної фото-зони та переглянути або ж придбати собі щось з робіт майстрів декоративно-ужиткового мистецтва.

Акція «Співаймо гімн України разом» запросила всіх присутніх долучитися та заспівати разом з працівниками і вихованцями палаців культури міста головну пісню країни — національний гімн.

Свято продовжив святковий концерт. Маленькі та дорослі вокалісти, а також вокальні ансамблі в національних вбраннях виконували чудові українські пісні. Танцювальні колективи запропонували цікаві, жваві хореографічні композиції.

Ось таким позитивним та приємним був святковий вечір на головній площі міста.