У Лисичанську вшанували обдарованих дітей та педагогів, що працюють з ними

Сьогодні, 5 червня, в Центрі позашкільної роботи зі школярами та молоддю (ЦПРШМ) пройшло свято вшанування обдарованих дітей та педагогів, що працюють з ними.

У залі зібрались лисичанські школярі, які в 2017 — 2018 навчальному році гідно представляли наше місто і здобували перемоги на Всеукраїнських учнівських олімпіадах, інтелектуальних турнірах та творчих конкурсах, наполегливо досліджували важливі наукові проблеми в Малій академії наук України, дивували своїми досягненнями, а також педагоги, що працюють з обдарованою молоддю.

У заході взяли участь міський голова Сергій Шилін і його заступник Ігор Ганьшин, секретар міської ради Едуард Щеглаков, заступник начальника відділу освіти Лисичанської міської ради Світлана Нєстєрова та завідувач методичним центром Євгенія Карпова.

Міський голова Сергій Шилін у своєму привітанні зазначив, що приємно бачити у залі молодь, яка гідно захищала наше місто та показувала свої інтелектуальні здібності, талановитість і індивідуальність. Сергій Іванович щиро подякував школярам за наполегливість у навчанні, а викладачам — за толерантність та сумлінність.

Ігор Ганьшин приєднався до привітань та висловив надію на те, що молодь нашого міста згодом стане достойними громадянами України.

Найкращі школярі міста, а також їх талановиті педагоги, наставники та керівники отримали Грамоти та заохочувальні грошові премії від Лисичанської міської ради.

В свою чергу, вчитель Лисичанської багатопрофільної гімназії Тетяна Денисюк та учениця 11 класу Лисичанської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6 Олександра Бушуєва подякували за підтримку та гарне свято.

Подарунком для всіх присутніх стали чудові вокальні та хореографічні номери від вихованців гуртків ЦПРШМ.