Лисичанські школярі грали у КВК ЮІР

Сьогодні, 19 лютого, в Центрі позашкільної роботи зі школярами та молоддю пройшов міський етап клубу веселих та кмітливих юних інспекторів руху (КВК ЮІР). Команди з восьми шкіл міста показували свої знання з безпеки дорожнього руху в цікавій та дотепній формі.

Знання та артистизм учасників оцінювало журі: головний спеціаліст відділу освіти Лисичанської міської ради Юлія Курпас, заступник директора з виховної роботи ЛСШ І — ІІ ст. № 8 Вікторія Науменко, заступник директора з виховної роботи ЗОШ І — ІІ ст. № 14 Оксана Лапенкова, педагог-організатор ЛСШ І — ІІ ст. № 27 Ірина Белоус та представники патрульної поліції Оксана Оспицева та Сергій Іванов.

Команди-учасники змагалися в конкурсах «Привітання» та «Домашнє завдання» під девізом «Рух дозволено», а школярі, що зібралися в залі, підтримували своїх однокласників та вболівали за них.

Кожна команда намагалася якомога краще показати свої здібності та в гумористичній формі викласти всі знання з безпеки дорожнього руху. Цікаві сценки про ситуацію на дорозі, або в міській маршрутці були дуже дотепними та сподобалися глядачам. Ритмічні танці та тематичні пісні у виступах команд присутні вітали оплесками. Окремо слід відзначити костюми учасників КВК: яскраві, гарні та стильні. В образі учасників продумана кожна дрібниця, а це значить що команди щільно готувалися до змагання.

За підсумками запеклої боротьби у номінації «Дружня та згуртована команда» перемогли школярі з ЗОШ І-ІІІ ст. № 26, «Найтанцюючою» стала команда з ЗОШ І-ІІІ ст. № 5, титул «Стильна команда» отримали школярі з ЗОШ І-ІІІ ст. № 6, а «Команда з кращою дикцією» виявилися дітлахи з НВК ЗОШ І-ІІІ ст. № 3.

Головні призові місця отримали:

І місце — команда ЗОШ № 4,

ІІ місце — розділили команди ЗОШ № 25 та ЗОШ І-ІІІ ст. № 30,

ІІІ місце — команда ЗОШ № 2.

Командам вручили почесні грамоти відділу освіти Лисичанської міської ради.

Зазначимо, що залучення широкого кола школярів до участі в подібних заходах направлено на запобігання дитячого дорожньо-транспортного травматизму, прищеплення неповнолітнім поваги до професії працівника поліції.

Фото у фотогалереї (20 шт.)