Їх долі опалені війною...

Під такою назвою, вчора, 13 лютого, у Центрі позашкільної роботи зі школярами та молоддю відбулась зустріч поколінь, присвячена Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

На зустріч були запрошені учасник бойових дій в Афганістані, член спілки ветеранів Афганістану Сергій Горбенко, ветеран Другої Світової війни Віталій Федорович Філонович та учасник бойових дій в зоні АТО Сергій Репка.

Мужніх захисників землі привітали начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Ніна Нецвєт, спеціалісти відділів у справах сім’ї, молоді та спорту і відділу освіти Лисичанської міської ради, учнівська молодь.

Спогади наших гостей про Афганістан, про Другу Світову війну та війну на Донбасі пройшли крізь юні серця і всі зрозуміли, що найстрашніше і найбезглуздіше у світі — це війна.

Сучасне покоління пам’ятає тих, хто пережив війну, тих, хто не дожив, не доспівав, недокохав...

Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам’ять загиблих у Другій світовій війні, загиблих в Афганістані та інших локальних війнах, а також героїв антитерористичної операції, які віддали власне життя, захищаючи територіальну цілісність нашої держави.

Протягом заходу лунали пісні, авторські вірші, учасників зустрічі вітали ансамблі скрипалів, гітаристів.

Незгасима пам’ять поколінь. Почуття патріотизму, відповідальності, безмежної любові до України — ці високі почуття притаманні нашим незламним героям сьогодення.