Лисичанські школярі та студенти взяли участь у вікторині

Сьогодні, 16 листопада, делегація Представництва Європейського Союзу (ЄС) в Україні провела для школярів та студентів нашого міста вікторину на теми, пов’язані з відносинами між ЄС та Україною. Захід пройшов у Лисичанському міському краєзнавчому музеї в рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні».

У грі взяли участь старшокласники Лисичанського багатопрофільного ліцею та студенти Лисичанського гірничо-індустріального коледжу.

Координатор інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні» Костянтин Ромашко в жвавій атмосфері задавав присутнім питання про ЄС та країни, що до нього входять. Учасники вікторини мали змогу продемонструвати, наскільки добре вони знайомі з історією створення Євросоюзу, традиціями та мистецькими надбаннями європейських народів.

Захід проходив у дружній атмосфері, де кожен з учасників не тільки показав свою обізнаність з теми вікторини, а й повідомив про свої захоплення, поділився мріями про міста Європи, які б хотів відвідати. Також молодь розповіла членам делегації Представництва ЄС про своє рідне місто та цікаві факти з його історії.

Найактивніші учасники отримали на згадку подарунки від Представництва ЄС в Україні.