Лисичанський ЦНАП - член Всеукраїнської асоціації ЦНАПів

Нагадаємо, що 9-10 жовтня в Києві Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) у м. Лисичанську отримав статус члена Всеукраїнської асоціації центрів надання адміністративних послуг. Від імені Міністерства економічного розвитку і торгівлі України керівнику Центру — Олені Литвинюк, вручили лист подяки за підписом Першого віце-прем’єр міністра України — Міністра Мінекономрозвитку Степана Кубіва за відданість справі, особистий внесок у виконання поставлених завдань.

Сьогодні, 13 жовтня, під час апаратної наради, міський голова Сергій Шилін та його перший заступник Андрій Шальнєв, в урочистій обстановці привітали Олену Литвинюк та весь колектив Лисичанського ЦНАПу з відзнаками та нагородами.

«Підписання меморандуму про включення ЦНАП у м. Лисичанську до Всеукраїнської асоціації центрів надання адміністративних послуг та співпрацю — це значна подія для міста. Ми повинні пишатися цим і впевнено працювати далі на благо громади міста», — зазначив Сергій Іванович.

Зазначимо, що до Всеукраїнської асоціації ЦНАПів входить лише 19, серед яких й Лисичанський ЦНАП з понад 700, які працюють в Україні.