Вітаємо команду юних інспекторів дорожнього руху «Третя рота» із завершенням фінальних змагань «КВН-ЮІР 2017»!

В дитячому центрі «Молода гвардія» в Одесі завершились фінальні змагання Всеукраїнського конкурсу загонів юних інспекторів руху «КВН-ЮІР 2017». Команда Лисичанської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 — «Третя рота» захищала честь нашого міста та всієї Луганської області.

Наші учасники були одними з наймолодших серед інших гравців, тому фінальний етап змагань став для них відмінним досвідом та запорукою для перемог у майбутньому.

І все ж таки, у двох конкурсних етапах «Третій роті» вдалось отримати найвищі бали та довести, що не зважаючи на всі перешкоди, діти Луганщини мають відмінне почуття гумору та вміють долати перешкоди.

Важливо відзначити, що кращим регулювальником на конкурсі виявився учасник нашої команди Дмитро Бородавкін. Журі високо оцінило його віртуозне вміння вправлятись з поліцейським жезлом, поєднане з харизматичністю талановитого хлопця!

Хоча змагання завершились, але оздоровча зміна «Я — громадянин України» в дитячому центрі «Молода гвардія» триває. Тож, бажаємо нашим відмінникам гарного відпочину, сонячного настрою та найкращих вражень!

Традиційно урочисті з нагоди нагородження супроводжувалися яскравим концертом, а вечірнє молодогвардійське небо освітив алмазний феєрверк — дарунок учасникам від організаторів змагань — символ того, що свято безпеки, порядку, юності і добра відбулося!

За інформацією відділу Управління превентивної діяльності ГУНП в Луганській області.