В Лисичанську святкували День Конституції

Вчора, 28 червня, на площі Перемоги відбувся святковий захід, присвячений 21-й річниці ухвалення Основного Закону держави – Конституції України.

Цікаві розваги підготували на площі працівники закладів культури міста. Всі бажаючі мали змогу зробити собі патріотичний аквагрим, а малеча вистроїлася в чергу за аквагримом з дитячими малюнками. Школярі з цікавістю приймали участь у майстер-класі «Кольоровий світ України», де разом з майстринями створювали віночки та браслети. Також розвагою для дітей стали малюнки на асфальті та велика розмальовка на мольберті з українською тематикою. «Відкритий мікрофон» запрошував всіх охочих заспівати та відчути себе зіркою. «Моя бібліотека» пропонувала перехожим фотографуватись у традиційних українських віночках та погортати текст Конституції. Виставка-продаж майстрів декоративно-ужиткового мистецтва доповнила святкову атмосферу на площі.

Акція «Співаймо гімн України разом» запросила всіх присутніх долучитися та заспівати разом з працівниками та вихованцями палаців культури міста головну пісню країни – національний гімн.

Свято продовжив святковий концерт. Маленькі та дорослі вокалісти, а також вокальні ансамблі в національних вбраннях виконували чудові українські пісні. Танцювальні колективи запропонували цікаві жваві хореографічні композиції з національним забарвленням.

Всі присутні на площі Перемоги отримали задоволення та позитив від святкового вечора.

Окрім того, святкові заходи до Дня Конституції України пройшли 27 червня біля міського ПК під назвою «Мій рідний край» та на площі біля будівлі ПК ім. В.М. Сосюри - «Україна, цвіти у любові і добрі».

Фото у фотогалереї (21 шт.)