Вітаємо команду ЮІР "Третя рота" - переможця зонального етапу змагань юних інспекторів дорожнього руху!

jNt_IuPZH74Вчора, 19 квітня, команда «Третя рота» Лисичанської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 взяла участь у зональних змаганнях команд юних інспекторів дорожнього руху (ЮІР), які пройшли в м. Сватово.

Команди з міст Лисичанська, Сєвєродонецька, Сватово та Кремінського, Станично-Луганського, Попаснянського районів боролись за вихід на обласні змагання ЮІР.

Члени команди Дмитро Бородавкін, Володимир Живага, Данило Зубков, Руслан Бандуров, Світлана Таранська, Вікторія Петренко, Альона Разумовська, Ганна Алтухова, Єлизавета Дохнянська, Олександра Кожухова показали високий рівень сценічної PvXSIQCwCuUмайстерності, обізнаність із правил дорожнього руху в конкурсах «Агітаційно- пропагандистський виступ», «Соціальна реклама з безпеки дорожнього руху», «Юний регулювальник», «Велоестафета», «Теоретичні знання правил дорожнього руху», в яких посіли І місця , а в конкурсі «Медична допомога» — ІІ місце. За підсумками всіх конкурсів команда ЮІР «Третя рота» м. Лисичанська зайняла І місце на 4GTkXjjDVtYзональних змаганнях та виборола право в травні представляти м. Лисичанськ на обласних змаганнях юних інспекторів дорожнього руху. nhAkvHpUmjs

Учасники команди ЮІР «Третя рота» висловлюють щиру подяку своїм керівникам-педагогам та батькам учнів: Стеллі Бородавкіній, Дмитру Бородавкіну, Ользі Вербівській, Тетяні Живазі, Вікторії Вановській, Наталії Бандуровій, Оксані Баклажовій за високий рівень підготовки команди, підтримку та віру в своїх дітей.

Відділ освіти Лисичанської міської ради