У ДНЗ Лисичанська впроваджується новий освітній проект "Вчимося жити разом"

З 18 жовтня поточного року на базі дошкільного навчального закладу «Червона шапочка» м. Лисичанська стартував триденний тренінг за проектом «Вчимося жити разом». Гостинно зустріла та забезпечила всім необхідним вихователів та вихователів-методистів з міст Лисичанськ, Сєверодонецьк та Попаснянського району завідувач закладу Олена Утєшева.

Протягом трьох днів учасники тренінгу ознайомляться з парціальною програмою з розвитку соціальних навичок ефективної взаємодії дітей від 4 до 6-7 років «Вчимося жити разом» (автори Піроженко Т.О. та Хартман О.Ю.), зі структурою та змістом занять, апробують їх на практиці. Зазначимо, що усі пропозиції та рекомендації, щодо вдосконалення розробок занять, які виникають під час обговорення, будуть надані авторам програми.

Мета тренінгу - підготовка вихователів дошкільних навчальних закладів до впровадження програми «Вчимося жити разом».

Під час семінару тренери проекту Наталія Чумак – методист з дошкільної освіти кафедри педагогіки та психології Луганського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та Наталія Заплаткіна – вихователь-методист ДНЗ «Червона шапочка» ознайомлять учасників із завданнями, очікуваними результатами та планом впровадження проекту у дошкільних навчальних закладах міста та області, презентують парціальну програму «Вчимося жити» з розвитку соціальних навичок ефективної взаємодії дітей від 4 до 6-7 років на засадах розвитку життєвих навичок.

 

 

 

 

 

Лисичанський методичний центр освіти