Учні Лисичанської ЗОШ №4 представили Луганську область на Всеукраїнському фестивалі "Козацький гарт 2016"

У вересні 2016 року команда спортсменів Лисичанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 представляла Луганську область у V етапі Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт −2016», який проходив у смт. Ворохта Івано-Франківської області. У фестивалі прийняла участь 21 команда з різних областей України. Школярі навчальних закладів змагались в естафетах, стрибках у довжину, човниковому бігу, стрибках через скакалку та перетягуванні канату.

Головна мета фестивалю — відродження духовності та патріотизму, виховання молоді на кращих традиціях українського народу, розвиток спортивних якостей і сили духу. Такі спортивні змагання як «Козацький гарт» вчать дітей працювати у команді, підтримувати один одного, йти вперед і не здаватися, підкоряти спортивні вершини. «Козацький гарт» пропагандує здоровий спосіб життя, формує всебічно розвинуті особистості в дусі відродження національних традицій та культурної спадщини українського народу.

Організатори фестивалю радо зустрічали учасників, щиро вітали як дітей, так і дорослих. Три дні змагань пройшли в атмосфері дружби, взаємопідтримки, єдності спортивного духу.

Наша команда гідно представила Луганську область в історичному конкурсі, а в презентації нашого регіону була відзначена дипломом за кращий виступ команди. Найбільший інтерес та емоції викликали змагання з перетягування канату серед юнаків.

Всеукраїнський фізкультурно-патріотичний фестиваль школярів України «Козацький гарт 2016» став для учасників команди м. Лисичанська незабутнім святом палких сердець, які обирають здоровий спосіб життя. На фестивалі учасники команди знайшли багато нових друзів і гарно провели час. Ніколи не забудеться чисте повітря Карпатських гір, високі дерева, екскурсії до мальовничих місць, які дали можливість дітям доторкнутися до витоків історії українського народу, традицій та культури західних областей України.

Звичайно участь команди у змаганнях такого високого рівня не обходиться без допомоги та підтримки влади. Дякуємо Лисичанській міській раді за організацію поїздки та фінансове забезпечення команди.

Окрема подяка батькам учнів ЗОШ № 4 за підтримку та активну участь у підготовці команди " Козацький гарт" на всіх етапах змагань.

Учні Лисичанської ЗОШ №4 представили Луганську область на Всеукраїнському фестивалі «Козацький гарт 2016»Команда учасників команди «Козацький гарт» Лисичанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 висловлює щиру подяку своїм керівникам Валерію Сергійовичу Волошину та Антону Леонідовичу Ажипі, вчителям фізичної культури, які стали для дітей справжніми друзями і старшими наставниками. Завдяки своїм керівникам команда протягом змагань не втрачала спортивного духу, віри у свої сили і показала гідні результати.