У Лисичанську відбувся загальноміський Олімпійський урок

9 вересня у Лисичанській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 14 відбувся загальноміський Олімпійський урок, присвячений Всеукраїнському Олімпійському тижню. Учасниками заходу стали учні 6-х класів загальноосвітніх навчальних закладів нашого міста.

Зі святом спорту школярів привітав Геннадій Васильович Нецвєт, майстер спорту міжнародного класу з веслування на байдарках і каное. А учні із задоволенням вітали своїх вчителів фізичної культури: Віктора Анатолійовича Зав’ялова, майстра спорту зі спортивної гімнастики та акробатики, вчителя ЗОШ № 6 та Тетяну Іванівну Політанську, майстра спорту міжнародного класу з карате, багаторазову переможницю чемпіонатів України та Володаря Кубків України з Косікі карате, двократну чемпіонку Європи, чемпіонку світу з карате, вчителя ЗОШ № 7.

Яскравий виступ учнів НВК «Гарант», які відкрили міське свято спорту, додав юним олімпійцям бадьорого настрою та налаштував на перемогу.

У ході Олімпійського уроку шестикласники взяли участь в Олімпійській вікторині та спортивних змаганнях. Також було проведено конкурс шкільних стіннівок «На олімпійській хвилі». Шкільні газети відображали перебіг олімпійського тижня у навчальних закладах.

Переможці отримали грамоти відділу освіти та солодкі подарунки від спонсорів.

Лисичанський методичний центр