Шановні працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята. Ваша праця забезпечує життєво важливі потреби громадян і належне функціонування всіх галузей господарства. Від вашого ставлення до справи великою мірою залежать працездатність людей, їх настрій, атмосфера в суспільстві, затишок і комфорт.

Ні для кого не секрет, що на сьогоднішній день в сфері ЖКГ існує безліч проблем, які нам спільно належить вирішити, відповідно, попереду ще багато роботи. Вам приходиться працювати в складних умовах реформування житлово-комунальної сфери, і за нинішньої ситуації підтримання належного рівня обслуговування населення дається нелегко. Тим більша вдячність за вашу наполегливість у пошуку шляхів поліпшення своєї діяльності.

Сподіваємося, що Ви й надалі з відчуттям відповідальності будете працювати над покращенням умов життя мешканців міста, подальшим благоустроємЛисичанська та підвищенням якості побутових послуг.

У цей святковий день бажаємо Вам міцного здоров’я, успіхів та благополуччя, сил і енергії для досягнення поставленої мети!

Зі святом!

Лисичанський міський голова Сергій Шилін,

Лисичанська міська рада та її виконавчий комітет