У Лисичанському дошкільному закладі "Світлячок" відбувся обласний семінар "Національно-патріотичне виховання дітей дошкільного віку"

17 березня в Лисичанському дошкільному закладі «Світлячок» відбувся обласний семінар за темою «Національно-патріотичне виховання дітей дошкільного віку: пріоритети і засоби в контексті історичних викликів сучасності». В семінарі взяли участь головний спеціаліст відділу дошкільної та загальної середньої освіти департаменту освіти та науки Луганської обласної державної адміністрації Олена Єрьоменко, методист кафедри педагогіки та психології ЛОІППО Наталія Чумак, начальник відділу освіти Лисичанської міської ради Тетяна Худоба, завідувач Лисичанського методичного центру Євгенія Карпова, методист Лисичанського методичного центру Наталія Петрова, головний спеціаліст відділу освіти Лисичанської міської ради Наталія Лагдан, спеціалісти відділів освіти та методисти методичних центрів Луганської області.

В рамках семінару учасники відвідали музей одного образу «Обереги сучасної України» та арт- інсталяцію «Майбутнє України очима дітей». Присутні мали можливість познайомитися з досвідом роботи колективу дитячого садка з питань національно-патріотичного виховання дошкільнят.

До уваги учасників семінару були представлені результати освітнього проекту, присвяченого 25-річчю Незалежності України «25 причин пишатися Україною».

Педагоги переглянули фрагменти занять з дітьми середнього дошкільного віку з пріоритетом фізичного розвитку «Хоч малі ми — нас багато! Нам під силу все здолати!», фрагмент заняття з дітьми старшого дошкільного віку з пріоритетом комп’ютерного конструювання " Дизайнерська студія одягу", фрагмент заняття з дітьми старшого дошкільного віку з пріоритетом пошуково-дослідницької діяльності «Подорож до майстерні солодощів», взяли участь у засіданні методичного університету «Плекаємо патріота у собі».

Робота колективу дошкільного закладу «Світлячок» на чолі з завідувачем Тетяною Бражниковою була високо оцінена всіма присутніми.

Відділ освіти Лисичанської міської ради