Пам'яті Героїв Небесної Сотні

19 лютого у загальноосвітніх навчальних закладах міста розпочалося виконанням Гімну України та хвилиною мовчання з вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні.

З метою гідного вшанування пам’яті героїв Небесної сотні протягом дня в навчальних закладах міста проведені інформаційно-просвітницькі заходи з учнівською молоддю під гаслом «Небесна Сотня. На сторожі Гідності». В рамках заходів пройшли бесіди та інформаційні хвилинки про масові акції громадського протесту в Україні, що відбувалися у листопаді 2013 року — лютому 2014 року та про їх учасників «Герої не вмирають», «Демократичні цінності прав і свобод людини», єдині уроки «Революція, що змінила країну», лінійки, мітинги «Пам’ять про загиблих на Майдані», випущені стіннівки, відбувся перегляд документальної відеохроніки про події на Майдані Незалежності.

В школах оформлені постійно діючі стенди, виставки в музеях: «Зима, що нас змінила», «Вони пішли у вирій», «Герої не вмирають», «Подвигу жити вічно», «Революція гідності», «Пам’яті героїв Небесної Сотні», «Вони пишуть новітню історію України».

Відділом культури Лисичанської міської ради для учнів навчальних закладів міста організовано перегляд документального фільму «Аеропорт» у кінотеатрі «Дружба».

Відділ освіти Лисичанської міської ради