Молодь Лисичанська вшанувала пам'ять воїнів-інтернаціоналістів

15 лютого у Лисичанську пройшла низка заходів, присвячених Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Так, у цей день траурно-урочисті заходи відбулись у Вищому професійному училищі № 94 та у Лисичанському професійному будівельному ліцеї.

У ВПУ № 94 вшанували пам’ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятнику загиблим воїнам-інтернаціоналістам, який знаходиться на території навчального закладу. Під час уроку мужності, що відбувся по закінченню офіційної частини ветерани Афганської війни ділилися з учнями своїми історіями та спогадами.

У Лисичанському професійному будівельному ліцеї з нагоди Дня вивода військ з Республіки Афганістан пройшов траурний мітинг, на початку якого до молоді звернувся воїн-інтернаціоналіст Сергій Горбенко. У своїй промові афганець закликав берегти та цінувати життя, будувати своє майбутнє власноруч.

Мітинг продовжили літературна композиція та вірші, підготовлені учнями ліцею. За традицією пам’ять загиблих вшанували хвилинного мовчання та покладанням квітів до пам’ятного знаку загиблим воїнам-афганцям Олександру Міронову та Юрію Згурському.