У Лисичанську відбувся конкурс команд КВК юних інспекторів дорожнього руху

Вчора, 16 лютого, у Лисичанському центрі позашкільної роботи зі школярами та молоддю традиційно вітали багаточисельну аудиторію клубу Веселих та кмітливих юних інспекторів дорожнього руху. Організаторами конкурсу стали відділ освіти Лисичанської міської ради та дитяча організація «ДОЛЯ» ЦПРШМ.

КВК ЮІР це цікавий та популярний досвід презентації підлітками знань правил дорожньої безпеки. Це, насамперед, велика агітаційна робота. Діти завжди краще зрозуміють ровесників, аніж дорослих тому, що в їх агітації немає пафосу та настанов, а лише щире бажання переконати.

Усім дорожнім премудростям дітей навчають не тільки батьки, педагоги, представники ДАЇ, а й шкільні команди ЮІР. Їх в школах нашого міста налічується аж 21. У цьому році випробувати свої сили пощастило 7 командам: №№ 2, 3, 4, 5, 6, 25, 26.

Учасники клубу веселих та кмітливих змагалися за першість у наступних конкурсах: привітання «Живи за правилами», конкурс новин, музичне домашнє завдання «Рух дозволено». Юні гумористи в улюбленому жанрі КВК розповідали про те, що дороги жартів не люблять, потрібно знати та дотримуватися правил дорожнього руху.

В черговий раз переможцями веселого змагання стала команда ЗОШ № 4, ІІ місце посіла команда ЗОШ № 3, ІІІ місце — команда ЗОШ № 2.

Лисичанський центр позашкільної роботи зі школярами та молоддю