Зустріч поколінь: "Захисникам України присвячується"

11 лютогоу Центрі позашкільної роботи зі школярами та молоддю відбувся урочистий захід «Зустріч молоді міста з учасниками бойових дій в зоні АТО. Зустріч поколінь: «Захисникам України присвячується», організований відділом у справах сім’ї, молоді та спорту сумісно з відділом освіти Лисичанської міської ради.

У зустрічі взяли участь ветеран Другої Світової Війни Михайло Данилович Висоцький, ветеран Афганської війни, офіцер запасу Сергій Володимирович Горбенко, учасник АТО Ігор Борисович Машенцев, студенти Лисичанського ордена Трудового Червоного Прапора гірничого технікуму, Лисичанського професійного гірничо-промислового ліцею, Лисичанського професійного торгово-кулінарного ліцею, учні школи № 8 та багатопрофільного ліцею.

Захід пройшов у теплій та дружній атмосфері. Ветерани поділилися своїми спогадами про те, як для кожного із них починалась війна. А вихованці ЦПРМШ привітали гостей піснями.

По закінченню зустрічі гості побажали молодому поколінню мира, світлого і щасливого майбутнього, вміння пишатися своєю Батьківщиною. А на згадку про зустріч гості отримали пам’ятні подарунки.

Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту висловлює щиру вдячність міській організації ветеранів України за допомогу в організації заходу.

Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради