Фестиваль учнів "Козацький Гарт" у Лисичанську

14 та 15 листопада на базі лисичанської школи № 14 відбувся ІІ (міський) тур Всеукраїнського фестивалю «Козацький гарт». У заході взяли участь 294 учасника із 21 загальноосвітнього навчального закладу міста. «Козацький гарт» вдало поєднує фізичне виховання та формування всебічно розвинутої особистості в дусі відродження національних традицій і культурної спадщини українського народу, але найголовніше — є незабутнім святом палких сердець, які обирають здоровий спосіб життя, — переконані організатори змагань.

«Такі спортивні змагання, як „Козацький гарт“, дають можливість учасникам особливо відчути командний дух гри, адже важлива перемога не когось одного, а хороші результати кожного із членів команди», — наголосив у своєму привітанні начальник відділу освіти Лисичанської міської ради Ігор Ганьшин.

Змагання були напруженими та цікавими. Інтрига зберігалася до останньої хвилини. Всі учасники продемонстрували високу спортивну майстерність та командний дух. У загальному заліку І місце посіли команда багатопрофільної гімназії та ЗОШ № 29, ІІ місце — команди шкіл № 4 та № 9, а ІІІ місце — команди шкіл № 7 та № 18.

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами відділу освіти та призами від спонсора заходу — міського Товариства Червоного Хреста.

Відділ освіти Лисичанської міської ради