Солісти та вокальні колективи ПК ім. В.І.Леніна привітали прикордонників із Днем захисника України

У рамках міських святкових урочистостей, присвячених Дню захисника України, 14 жовтня у приміщенні ЛРНУ відбувся святковий концерт для військовослужбовців, які охороняють кордони нашої країни, відстоюють її незалежність.

З метою вшанування мужності і героїзму захисників, для зміцнення та підтримки бойового духу, колективи художньої самодіяльності ПК ім. В.І. Леніна привітали прикордонників із цим важливим для них святом. З великою вдячністю мужні чоловіки слухали пісні солістів та вокальних колективів палацу культури. Хореографічна композиція «Повертайся живим» у виконанні танцювального колективу «Сузір`я», вразила військових своєю потужністю. Незабутнім став виступ вокального колективу «Камертон» з піснею «Сама файна». З нетерпінням чекали на виступ народного чоловічого вокального ансамблю «Обрій», який зустріли бурхливими оплесками .

Наприкінці святкової програми для зміцнення патріотичного духу військових, прозвучала пісня «Велична та могутня Україна», яку військовослужбовці співали разом із виконавцями.

Приємним сюрпризом для солдат стали також листи підтримки, написані від щирого серця дітьми нашого міста.

А в знак подяки, чоловіки подарували колективам художньої самодіяльності солодкі подарунки.

Відділ культури Лисичанської міської ради