До спортивних вершин

З 24 по 26 вересня у смт. Ворохта Івано-Франківської області відбувся V етапі Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт 2015». У фестивалі прийняла участь 21 команда з різних областей України. Луганську область на змаганнях представляла команда спортсменів Лисичанської загальноосвітньої школи № 4.

Організатори фестивалю радо зустрічали учасників, щиро вітали як дітей, так і дорослих. Три дні змагань пройшли в атмосфері дружби, взаємопідтримки, єдності спортивного духу.

Наша команда гідно представила Луганську область в конкурсі «Стрибки через скакалку», а в презентації нашого регіону була відзначена дипломом за кращий виступ команди.

Всеукраїнський фізкультурно-патріотичний фестиваль школярів України «Козацький гарт 2015» став для учасників із Лисичанська незабутнім святом палких сердець, які обирають здоровий спосіб життя. На фестивалі учасники команди знайшли багато нових друзів і гарно провели час. Ніколи не забудеться чисте повітря Карпатських гір, високі дерева, екскурсії до мальовничих місць Івано-Франківщини, які дали можливість дітям доторкнутися до витоків історії українського народу, традицій та культури західних областей України.

Звичайно, участь команди у змаганнях такого високого рівня не обходиться без допомоги та підтримки меценатів. Таку допомогу нашій команді надав заступник Лисичанського міського голови Олег Голуб. Доречно буде сказати, що Олег Миколайович вже не вперше надає дієву підтримку спортивному розвитку дітей та молоді, а також розвитку спортивного руху в м. Лисичанську. Також дякуємо за допомогу депутату Лисичанської міської ради Фіщуку Віктору Аркадійовичу, батькам учнів ЗОШ № 4, які протягом участі в ІІІ, IV і V етапі змагань фінансово забезпечили участь команди. Окрему подяку команда висловлює своєму керівнику Волошину Валерію Сергійовичу, вчителю фізкультури Лисичанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4, який став для дітей справжнім другом і старшим наставником. Завдяки Валерію Сергійовичу команда протягом змагань не втрачала спортивного духу, віри у свої сили і показала гідні результати.

Команда ЗОШ № 4