Всеукраїнський день дошкілля у Лисичанську

22 вересня у приміщенні музичної зали дошкільного навчального закладу № 4 «Росинка» за ініціативи Лисичанського міського відділу освіти, відбулося міське свято — Всеукраїнський день дошкілля. Керівництво міста щиро вітало керівників та працівників дошкільних закладів. На їх адресу лунали гарні слова подяки, за результативну, плідну, творчу працю та створення позитивного іміджу дошкільної освіти.

Педагогів міста привітали секретар Лисичанської міської ради Михайло Власов, заступник міського голови Максим Головньов, які висловили впевненість, що доброта і педагогічна майстерність вихователів перетворять кожен день вихованців в дитячому садку на день радості і щастя!

Також зі словами глибокої вдячності до присутніх звернувся народний депутат України Сергій Дунаєв. Він зазначив, що батьки довірили вихователям свій найдорожчий скарб — свою дитину. Любов’ю, турботою, добротою, мудрістю, якою оточені малята щодня у дитячих садках, закладається надійний фундамент формування майбутніх громадян нашого міста й держави загалом.

Всіх педагогів-дошкільників та династії педагогів-вихователів привітав начальник міського відділу освіти Ігор Ганьшин та нагородив почесними грамотами міського відділу освіти. Він побажав всім педагогам усіляких гараздів та творчого потенціалу в справі виховання наймолодших громадян рідного міста.

Урочистості завершилися святковим концертом.

Відділ освіти Лисичанської міської ради