Інноваційний проект педагогів ДНЗ №14 "Теремок" отримав високу оцінку організаторів VII Міжнародного фестивалю інновацій в м. Черкаси (фото)

З 16 по 20 вересня 2015 року в м. Черкаси проходив VII Міжнародний фестиваль освітніх інновацій , у рамках якого педагогічні та наукові працівники мали змогу поділитися досвідом модернізації навчально-виховного процесу у сучасному закладі освіти. Для участі у конкурсній частині фестивалю надійшло більше 320 робіт з 21 області України, а також з Литви, Казахстану, Білорусі, Грузії, Болгарії, Польщі.

Переможцем серед дошкільних закладів Луганської області стала вихователь дошкільного навчального закладу № 14 «Теремок» м. Лисичанськ Жмуд Лілія Валеріївна, яка презентувала інноваційну технологіюознайомлення дошкільників з навколишнім «Велика історія для маленьких «чомучок». Лілія Валеріївна представила досвід дошкільного закладу з навчання дітей історії давнього світу за технологією «повного занурення». Творчий доробок Жмуд Лілії Валеріївни отримав високу оцінку науковців та практиків дошкільної освіти, присутніх на фестивалі.

Відділ освіти Лисичанської міської ради