Айкідоки підвели підсумки за 2021 рік

 Минулої суботи, 18 грудня, пройшов відкритий чемпіонат міста з Айкідо серед вихованців міської ДЮСШ, айкідоки клубу «Марубасі» та спортсменів міста Харків.

Змагання відбувалися в спортивній залі по вул. Європейська, 87, м. Лисичанська у номінаціях: «Сінай» — меч, «Сінай нітто рю» — 2 меча, «Ярі»-спис — змагання зі зброєю, а також «Хайшитцу» та «Понітеру» — змагання в спритності.

Спортсмени міської ДЮСШ показали наступні результати:

  • — Матвій Молчанов посів чотири перших місця;
  • — Андрій Мартинов — три перших та одне друге місце;
  • — Савелій Біловольченко — три перших та одне третє місце.

Окрім того, по два перших місця посіли: Кирило Шеховцов, Захар Нечволод, Дмитро Левадний, Анастасія Бордачова, Михайло Надтока, Марія Козлова, Анна Надолько та айкідоки клубу «Марубасі» Ангеліна Корчагіна та Леонід Купових.

Загалом спортсмени провели понад 220 поєдинків: 55 — на Сінаях, 27 — в номінації «Сінай нітто рю», 29 — на Ярі, 64 — Понітеру та 44 — з Хайшитцу.

По закінченню змагань Луганська Обласна Федерація Айкідо провела розіграш призів за номерами членів Клубу айкідо та 10 щасливчиків отримали подарунки.

За результатами 2021 року Михайло Мєсьянінов та Анастасія Бордачова, як найбільш результативні спортсмени, також нагороджені подарунками.

Окрім того, кожен учасник змагань отримав новорічні солодощі.

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами. Підготували спортсменів Михайло Глоба та Інна Лесько.

Відділ молоді та спорту Лисичанської міської ВЦА