Щодо проведення наради з відповідальними за архів юридичних осіб - джерел формування Національного архівного фонду України

Сьогодні, 29 січня, у приміщенні архівного відділу Лисичанської міської ради відбулася нарада за темою «Організація та проведення експертизи цінності документів НАФ та особового складу в установах, підприємствах та організаціях» та з питань планів роботи експертних комісій юридичних осіб-джерел формування Національного архівного фонду на 2020 рік.

На нараду були запрошені відповідальні за архіви підприємств, установ та організацій міста, в діяльності яких утворюються документи Національного архівного фонду України, а саме: Привільської та Новодружеської міських рад, Лисичанського міського суду, ПАТ «Лисичанськвугілля», відділу освіти Лисичанської міської ради, ПРАТ «ЛИНІК», фінансового управління Лисичанської міської ради, Вищого професійного училища № 94, КУ «ТМО м. Лисичанськ», КУ «Лисичанський міський краєзнавчий музей», ПП «РРСПГ «Новий путь», управління будівництва та управління праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради, КЗ «Лисичанська централізована бібліотечна система».

В рамках заходу присутні розглянули основні питання з науково-технічного впорядкування документів та оформлення, формування справ. Були зроблені акценти на щорічному правильному проведенні експертизи цінності документів експертною комісією, забезпеченні зберігання архівних документів та своєчасному передаванні документів НАФ, тобто документів постійного зберігання до архівного відділу Лисичанської міської ради.

Начальник архівного відділу Олена Гайдук