Засідання позачергової 82-ї сесії відбулося у міській раді

 Сьогодні, 9 січня, відбулось засідання позачергової 82-ї сесії Лисичанської міської ради сьомого скликання під головуванням міського голови Сергія Шиліна. У засіданні взяли участь депутати та їх помічники, керівники і співробітники структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств, представники громадськості та засобів масової інформації.

Головне питання порядку денного – прийняття міського бюджету на 2020 рік, але під час засідання сесії жоден із запропонованих проєктів міського бюджету не був підтриманий депутатською більшістю. Тому питання забезпечення життєдіяльності міста залишається відкритим.

Окрім того, депутатським корпусом було внесено зміни до складу комісії з припинення Лисичанської комунальної лікувально-профілактичної установи «Міська стоматологічна поліклініка».

З усіма рішеннями сесії можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування» — «Рішення сесій міської ради» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».