У дитячому оздоровчому таборі «Рекорд» відбувся інформаційно-розважальний захід за участі рятувальників

Для всіх дітей дитячого оздоровчого табору «Рекорд», який працює на базі міської ДЮСШ, 19 червня, пройшов незвичайний інформаційно-розважальний захід. Організували свято для дітей керівництво міської ДЮСШ та співробітники Лисичанського міського управління ГУ ДСНС України у Луганській області.

У цей день до вихованців табору завітали головний спеціаліст відділу цивільного захисту Лисичанського міського управління ГУ ДСНС України у Луганській області майор служби ЦЗ Оксана Тамашевська, заступник начальника відділу ЗНС Лисичанського міського управління ГУ ДСНС України у Луганській області майор служби ЦЗ Олександр Пільтенко та особовий склад 4 чергової зміни ДПРЧ-9.

Мета заходу підвищення рівня знань і навичок дітей при діях в умовах пожежі та при виникненні надзвичайної ситуації та ознайомлення з новітнім обладнанням пожежно-рятувального підрозділу.

Захід розпочався з теоретичної частини. Співробітники ДСНС розповіли дітям про небезпеку пов’язану з вогнем та вибухонебезпечними предметами; про дії у тій чи іншій небезпечній ситуації; про спецодяг рятувальників та знаряддя праці. Також, відповіли на всі питання дітей, пов’язані з роботою рятувальників.

Практичною частиною заходу стала спортивна естафета. Змагання відбувалися між командою дівчат та хлопців. Дві умовні смуги перешкод, які кожна дитина з великим задоволенням подолала за участю рятувальників. У цих змаганнях перемогли хлопці.

Особливий захват у дітей викликало проведення демонстрації аварійно-рятувального інвентарю в дії.

Результатом заходу залишилися задоволені як діти, так і дорослі.

Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради