Лисичанськ приєднався до Олімпійського тижня

Протягом перших тижнів вересня Лисичанськ приєднався до Всеукраїнського заходу, спрямованого на популяризацію спорту та здорового способу життя — Олімпійського тижня, підсумком якого став єдиний Олімпійський урок.

До заходу долучились 21 загальноосвітня школа, 4 середньо-спеціальні навчальні заклади, 6 професійно-технічних закладів, Федерації з карате до, Айкідо та акробатичного рок-н-ролу, а це понад 12 000 осіб.

Основною ідеєю, яка поєднувала усі Олімпійські уроки у навчальних закладах різного рівня акредитації — було навчання та виховання учнів під знаком ідей та принципів олімпізму, формування в них навичок і культури здорового способу життя, залучення до активних занять фізичною культурою та спортом.

Відеоуроки, урочисті лінійки, уроки-естафети, флешмоб-акції, уроки у формі спортивних змагань тощо, — такі форми роботи використовували викладачі ти вчителі під час проведення даних заходів.

За підсумками проведення Олімпійського уроку та Олімпійського тижня найкращими навчальними закладами у місті стали: ДПТНЗ «Лисичанський професійний ліцей», ДПТНЗ «Лисичанський будівельний ліцей», Лисичанський гірничо-індустріальний коледж, ВП "Лисичанський педагогічний коледж Луганського національного університету ім. Т. Г. Шевченко, ЗОШ № 14 та Лисичанський багатопрофільний ліцей.

Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради висловлює подяку всім викладачам, вчителям фізичної культури та адміністрації навчальних закладів міста за участь у даних заходах.

Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради