У Лисичанську відбувся регіональний турнір з бальних танців

31 травня в концертному залі Палацу культури ім. В.І. Леніна відбувся традиційний щорічний регіональний турнір з бальних танців «Восходящая звездочка-2015», в якому прийняли участь колективи з різних міст Луганської області, а саме: зразковий колектив бального танцю «Юнліс» (м. Лисичанськ), колективи бального танцю «Еврика» та «Престиж» (м. Сєвєродонецьк), колектив бального танцю «Олером» (м. Сватове), колектив бального танцю «Нараяна» (м. Артемівськ) та інші.

Турнір розпочався зі святкового параду, в якому були представлені всі учасники. Оцінювало учасників турніру журі, до складу якого увійшли керівники всіх колективів бального танцю.

За підсумками турніру серед учасників зразкового ансамблю бального танцю «Юнліс» (кер. Олександр Посошко) кращими парами стали: Кирил Чабаний та Анжеліка Ковтун; Семен Удовін та Катерина Носаль; Максим Корольов та Дарія Потьомкіна, Костянтин Карнаух та Марія Носаль; Владислав Федін та Даніелла Мартинюк; Василь Наборщиков та Олександра Істоміна; Олександр Пшебіцин та Дарія Конева (на фото); Євген Стасюк та Олександра Лошкарьова; Максим Мосолов та Олена Кубкіна; соло — Ігор Метьолкін, які посіли 10 призових місць.

Усі переможці були нагороджені кубками, медалями та дипломами.

Відділ культури Лисичанської міської ради