Звітні концерти дитячих шкіл мистецтв

Наприкінці травня у Новодружеській та Привільській дитячих школах мистецтв відбулися звітні концерти учнів та викладачів шкіл.

До концертної програми Привільської дитячої школи мистецтв були включені виступи вокального ансамблю (кер. Дар’я Штомпель), ансамблю баяністів (кер. Людмила Кукушкіна), солістів інструменталістів (Дар’я Штомпель) та хореографічних колективів «Імпульс» (кер. Ірина Мостицька) та «Зоряночка» (кер. Анна Зилікова). В концерті також прийняли участь і викладачі школи — Катерина Соболєва та Людмила Кукушкіна. Під час концерту відбулося нагородження відмінників навчання почесними грамотами.

У звітному концерті Новодружеської дитячої школи мистецтв прийняли участь учні хореографічного колективу «Ровесник» (кер. Светлана Іванова-Зубрицька), танцювальний колектив «Ювента» (кер. Ангеліна Карауланова), ансамбль гітаристів (кер. Володимир Лебедь.), дитячі вокальні ансамблі «Карамельки» і «Тоніка» (кер. Вікторія Лаптєва) та тріо баяністів «Елегія» (кер. Сергій Мєнін). Глядачі були дуже задоволені виступами, зокрема, ритмічними композиціями, що виконували молодші учні школи.

Участь у святковому концерті взяли секретар Новодружеської міської ради Наталія Лещинець та співробітники територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг). За активну участь у загальноміських заходах творчий колектив школи було нагороджено грамотою Новодужеської міської ради.

Звітні концерти шкіл відбулися у світлій, святковій атмосфері, були цікавими та різноманітними.

Відділ культури Лисичанської міської ради

На фото учні Новодружеської дитячої школи мистецтв