Єлизавета Самородова та Павло Толпєко–переможці обласного конкурсу «Палітра–2013»

clip_image004З метою сприяння забезпеченню освітньо-культурних потреб дітей, створення умов для їх творчого, інтелектуального, духовного та фізичного розвитку, виявлення і підтримки талановитих та обдарованих дітей, Президентом України В.Ф. Януковичем 2013 рік оголошено «Роком дитячої творчості».

Так, з 10 по 13 вересня у місті Ровеньки Луганської області відбувся обласний відкритий фестиваль-конкурс дитячої творчості «Палітра - 2013», в якому взяли участь 80 учасників з 16 міст Луганської області. Місто Лисичанськ на конкурсі представили учні відділення образотворчого мистецтва Новодружеської дитячої школи мистецтв Єлизавета Самородова та Павло Толпєко (викладач Євгенія Зубкова). Роботи учасників змагалися в номінаціях «Живопис» та «Декоративне мистецтво».

За підсумками обласного фестивалю-конкурсу Єлизавета Самородова посіла І місце clip_image002в номінації «Живопис» за роботу «Шахтарський край», а Павло Толпєко посів І місце в номінації «Декоративне мистецтво» за роботу «Тихий вечір».

Зауважимо, що цей конкурс проводиться щорічно з метою розвитку та популяризації дитячої художньої творчості, формування творчого потенціалу підростаючого покоління, розповсюдження кращого педагогічного досвіду.

Відділ культури Лисичанської міської ради