Лисичанський хореографічний колектив «Барвінок» отримав три перших місця на обласному фестивалі-конкурсі сюжетного танцю

18 травня у м. Луганськ відбувся обласний фестиваль-конкурс сюжетного танцю. В ньому взяли участь дитячий хореографічний колектив «Веселка» (кер. Перепелиця Юлія Едуардівна) та зразковий хореографічний колектив «Барвінок» (кер. Самбурова Валентина Анатоліївна) Лисичанської дитячої школи мистецтв № 1.

За висновками конкурсу: хореографічний колектив «Веселка» отримав диплом учасника фестивалю. Зразковий хореографічний колектив «Барвінок» отримав три перших місця у наступних номінаціях: за хореографічну постановку «Чудеса в новогоднюю ночь» в номінації «Естрадний тематичний танець» (вікова категорія — В); за хореографічну постановку «Квітка» в номінації «Естрадний ігровий танець» (вікова категорія — В) та за хореографічну постановку «Сон» в номінації «Естрадний сюжетний танець» (вікова категорія — А).Зразковий хореографічний колектив «Барвінок» був нагороджений дипломами та пам’ятними кубками.

Відділ культури Лисичанської міської ради