Лисичанський хореографічний ансамбль «Ровесник» серед переможців Міжнародного фестивалю-конкурсу «АRT-BOMB»

10 та 11 листопада у м. Харкові відбувся 5-й Міжнародний фестиваль-конкурс танцю «АRT-BOMB», який організовується Харківською обласною молодіжною громадською організацією «ПРОЛIСКА» з ініціативи Посла Миру в Україні Євгена Каплина та громадського і культурного діяча Марини Фесюнін, за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

Міжнародний фестиваль танцю «ART-Bomb» — найбільше в Україні і Східній Європі танцювальна подія, що збирає кілька тисяч танцюристів різних вікових категорій у 40 стилях з України і країн СНД з різними рівнями підготовки та в різних номінаціях.

Кожен танець оцінювався за трьома позиціями: техніка, постановка, артистизм. Лисичанськ на конкурсі  представляв хореографічний ансамбль «Ровесник» Новодружеської дитячої школи мистецтв (керівник Світлана Іванова-Зубрицька), який представив на суд журі хореографічні композиції «Російську пляску» і «Північний хоровод». За підсумками конкурсу у номінації «Народний танець» (вікова категорія до 12 років) наш ансамбль посів 3 місце.

Відділ культури Лисичанської міської ради