Ансамбль "Обрій" узяв участь у обласному фестивалі слов'янських культур (фото)

alt24 вересня у м. Слов’яносербську відбувся відкритий обласний фестиваль слов’янських культур «Немає уз святіше за братерство». Фестиваль проводиться раз на два роки з метою відродження, вивчення, збереження та популяризації кращих зразків української національної культури і культур слов’янських народів. У фестивалі беруть участь аматорські колективи та виконавці за різними жанрами: вокально-хоровим, музичним, хореографічним, декоративно-ужиткове мистецтво та народні свята та обряди.

altЦього року у фестивалі прийняли участь творчі колективи Росії та Білорусі, а також колективи з усієї України. Місто Лисичанськ на фестивалі представляв народний чоловічий вокальний ансамбль «Обрій» під керівництвом Бориса Малишева.

Фестиваль розпочався з урочистого параду колективів, учасників фестивалю. Під час концертної програми учасники ансамблю «Обрій» виконували українські народні та сучасні пісні. За час проведення фестивалю учасники ансамблю «Обрій» потоваришували з різними творчими колективами, учасниками фестивалю; відвідали пам’ятні місця Слов’яносербська.

Наприкінці фестивалю народний чоловічий вокальний ансамбль «Обрій» було нагороджено грамотою за творчі досягнення у розвитку народного мистецтва та цінним подарунком.

Відділ культури Лисичанської міської ради