Відкриття інтеграційного музичного простору для творчих та активних ВПО, які мешкають в м. Київ

347435331_589307360052362_3302702677598934348_n13 липня 2023 року в місті Києві за адресою вул. Бударіна, 3в, розпочне роботу Інтеграційний музичний клуб з елементами арт-терапії «Музика творить дива».

Простір працюватиме в рамках програми для творчих та інклюзивних ініціатив громадянського суспільства, пов’язаних з музикою за підтримки Міжнародної організації з міграції та фінансування Yoshiki Foundation America.

Музичний клуб «Музика творить дива» - осередок, облаштований музичними інструментами, оргтехнікою, меблями та іншим обладнанням для соціально-психологічної адаптації до нових умов життя та емоційного розвантаження ВПО через заняття музикою, співом, хореографією та малюванням.

Всі бажаючі матимуть змогу долучитися до безкоштовних занять:

  • - з гри на клавішних;
  • - з гри на гітарі;
  • - з гри на шумових інструментах;
  • - з хору;
  • - з хореографії;
  • - а також долучитися до малювання під час прослуховування класичної музики.

Проект ініційовано та буде впроваджено викладачами Лисичанської дитячої музичної школи №2 спільно з фахівцями відділу культури Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації.

Про графік роботи та розклад занять буде повідомлено згодом на офіційній сторінці клубу  Інтеграційний музичний клуб "Музика творить дива"

Для того, щоб стати учасником клубу потрібно заповнити форму реєстрації  https://forms.gle/oEgsnQY2EouAX4rS9

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися та довести, що музика творить дива!