Байдун Діана та Пєхота Нікіта зайняли другі міста у Міжнародному фестивалі-конкурсі музики та класичного вокалу «Золотий зорепад»

altЗ 30 квітня по 2 травня 2011 року у м. Дніпропетровськ відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс музики та класичного вокалу «Золотий зорепад».

Святковий Дніпропетровськ зустрів учасників конкурсу не тільки сонячною погодою, але і чудовою організацією цього музичного форуму. Організатором конкурсу виступив культурний центр «Пектораль». Цього разу у місто на Дніпрі з’їхалось близько 400 учасників з 44 міст України та Росії.

Конкурс проводився за номінаціями інструментальний жанр, класичний вокал altта композиція. Наше місто на конкурсі представляли учні Лисичанської дитячої музичної школи № 2 Байдун Діана (11 років) та Пєхота Нікіта (13 років). У другий конкурсний день учні старшого викладача Олени Іванівни Шаригіної разом з концертмейстерами Оленою Федотовою та Ольгою Семидоцькою посіли 2-гі місця кожний у своїй віковій категорії. Наші юні музиканти перед професійним журі конкурсу змогли достойно представити свою школу і наше місто.

Відділ культури міськради